Selecteer provincie

Sportschool AvM Mindfulness & Coaching

Vergelijk fitnessscholen Emmen

Om een goede keuze te maken adviseren wij u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare fitnesscentra uit Emmen, vergelijk sportscholen op basis van prijs en contract en de kwaliteit apparatuur zijn belangrijke factoren. Let op: de openingstijden

Details

Adres
Huizingsbrinkweg 42
7812BK Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
AvM Mindfulness Trainingen in Emmen voor mensen uit heel Drenthe.
Bij AvM Mindfulness Trainingen kunt u een mindfulness training volgen in groepsverband. De mindfulness training is bedoeld voor mensen met chronische pijnklachten, vermoeidheid, angst en/of terugkerende somberheid. Misschien ervaart u stress. Misschien bent u als leidinggevende of werknemer op zoek naar een manier om beter te kunnen functioneren op uw werk. Of u bent gewoon op zoek naar een manier om aan psychische fitness te doen als aanvulling op uw lichamelijke programma om fit te blijven. Dan bent u bij Robert van Beek van AvM Mindfulness Trainingen aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op de website (www.aandacht4mindfulness.nl).

AvM Coaching in Emmen voor mensen uit heel Drenthe
AvM Coaching uit Emmen is er voor mensen die meer uit zichzelf en het leven willen halen. Zo helpt AvM Coaching mensen bijvoorbeeld bij een burn-out, het beter inzetten van de eigen capaciteiten en bij het vinden van een nieuwe balans in het leven na een ingrijpende gebeurtenis of ziekte.

Wilt u zich beter voelen, meer uit uzelf halen of de regie over uw leven (weer) oppakken? Dan bent u bij AvM Coaching aan het juiste adres.

Uw coach bij AvM Coaching uit Emmen helpt u op een praktische manier uw eigen antwoorden te ontdekken en nieuwe inzichten te verwerven en toe te passen. Kijk voor meer informatie op de website (www.avmcoaching.nl).Service:
Alleen op afspraak, online contactformulier

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Bedrijfsyoga, Begeleiding, Coaching, Cursus / lessen, Groepsles, Lezing, Meditatie, mindfulness trainingen, Stress reductie trainngen, Workshop, Yoga

Soort yoga:
Hatha yoga

Soort meditatie:
Mindfulness

Aangesloten bij / Certificering:
VMBN, categorie 1 trainer, VMBN, www.vmbn.nl