Selecteer provincie

Sportschool AquaFit Bewegingscentrum

Vergelijk fitnessscholen Harreveld

Om een goede keuze te maken adviseren wij u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare fitnesscentra uit Harreveld, vergelijk sportscholen op basis van prijs en contract en de kwaliteit apparatuur zijn belangrijke factoren. Let op: de openingstijden

Details

Adres
Kerkstraat 13
7135JJ Harreveld
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Voelt u goed: beweeg!
Wie genoeg en op de juiste manier beweegt of sport, heeft meer energie, voelt zich beter en is minder vatbaar voor stress en ziekten. AquaFit Bewegingscentrum is sinds 1993 specialist in het verbeteren van conditie en fitheid onder deskundige begeleiding. Ons bewegingscentrum beschikt over een fitnessruimte, een sportzaal, een zwemzaal en extras zoals een fijne barruimte. AquaFit: voor een goed lichaam en een beter leven!

Uw persoonlijk instructeur
Bewegen en sporten moet verantwoord gebeuren om er plezier in te houden en de kans op blessures te verkleinen. Daarom wordt u bij AquaFit intensief begeleid door een professionele en ervaren instructeur, die de tijd voor u neemt, uw sportwensen uitgebreid bespreekt en u persoonlijk begeleidt tijdens het sporten.

Programmas van ClubJoy
AquaFit werkt o.a. met de trainingsprogrammas van ClubJoy. Deze Nederlandse organisatie vernieuwt haar beproefde programmas elke drie maanden. ClubJoy staat garant voor veel variatie, krachtige en ontspannende oefeningen, een betere conditie en vooral veel sportplezier.Diensten:
Advies, Afvallen, Groepslessen, Pilates, Spinning, Voedingsadvies, Yoga

Aangepaste training voor:
Artrose, Diabetes, Reuma

Faciliteiten:
Bar, Zwembad

Soort training:
Cardio

Betalingsmogelijkheden:
Incasso