Selecteer provincie

Sportschool Fitness Sportinstituut Hoogland

Vergelijk fitnessscholen Amersfoort

Om een goede keuze te maken adviseren wij u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare fitnesscentra uit Amersfoort, vergelijk sportscholen op basis van prijs en contract en de kwaliteit apparatuur zijn belangrijke factoren. Let op: de openingstijden

Details

Adres
Kosmonaut 8
3824MK Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In januari 1989 werd er met een klein groepje judoka's (± 30) in Hoogland onder leiding van judoleraar Ed van den Berg begonnen met het geven van judolessen aan de jeugd. Tot maart 1998 werden de lessen geven in verenigingsverband (judovereniging Hoogland) in achtereenvolgens de gymzaal van de Berkenschool in Hoogland (januari 1989 - juli 1992) en in gymzaal de Dopheide in Kattenbroek (van augustus 1992 - maart 1998).

Vanaf maart 1998 wordt er een eigen locatie van 450 m² (Kosmonaut 8e) gehuurd, waarin sportinstituut Hoogland zijn start maakte. De judo uren werden verder uitgebreid, maar er kwamen nog veel meer sporten bij. Zo kwam er (cardio)fitness, aerobic, karate, jiujitsu bij.

Weer wat later werden de twee naast gelegen panden bij het sportinstituut betrokken (totaal nu 1000 m²). Er kwam een extra zaal bij, de fitness werd groter en er werd een aparte ruimte voor de indoorcycling en de kinderopvang gerealiseerd. Verder behoorde het volgen van verschillende Les Mills lessen, aikido en kickboksen nu ook tot de mogelijkheden.

Ondanks de diverse uitbreidingen is de fijne en gezellige verenigingssfeer al die jaren bij dé familiesportschool van Amersfoort-Noord gehandhaafd gebleven.

In onze fitness ruimte bieden wij individueel-, medisch-, en bedrijfsfitness aan. Fitness is bij iedereen wel bekend als een zeer veilige en efficiënte trainingsvorm om alle aspecten van uw conditie; kracht hart en longfunctie en souplesse verbeteren. U kunt op eigen niveau trainen onder deskundige begeleiding. Ruim 225 m2 staat tot uw beschikking met allerlei toestellen en met persoonlijke schemas op maat gemaakt.

Met het Health Software systeem kunnen wij een duidelijk mooi schema maken met uw persoonlijke doel(en), van beginner tot gevorderde. Om de 6 á 8 weken kunt u een afspraak maken om te evalueren. Na aanleiding van dat gesprek maken wij samen met u een nieuw schema u.

Voordelen van fitness voor u zijn
•Fitter voelen
•Minder stress
•Betere conditie
•Verhoogde weerstand
•Minder kans op blessures

Les Mills biedt een unieke fitnessconcept dat bestaat uit 7 spetterende groepsfitness programmas. Bij Sportinstituut Hoogland wordt les gegeven in 5 van de 7 programmas. Deze zijn stuk voor stuk ontwikkeld door topchoreografen en zorgen overal ter wereld voor een doorslaand succes, met een aanstekelijke mix van beweging en muziek.Openingstijden:
Maandag : 08:45 - 23:00
Dinsdag : 08:45 - 23:00
Woensdag : 08:45 - 23:00
Donderdag : 08:45 - 23:00
Vrijdag : 08:45 - 23:00
Zaterdag : 08:45 - 13:30
Zondag : 10:00 - 13:30 Faciliteiten:
Bar, Zwembad

Soort groepslessen:
Bodybalance, Bodypump, Bodyshape, Kickboksen, Pilates, Yoga, Zumba

Soort training:
Cardio

Diensten:
Groepslessen

Verkoop producten:
Sportdrank

Abonnementsvorm:
Strippenkaart