Selecteer provincie

Sportschool Wellness Emmen

Vergelijk fitnessscholen Emmen

Om een goede keuze te maken adviseren wij u om binnen 2 minuten informatie te ontvangen van betaalbare fitnesscentra uit Emmen, vergelijk sportscholen op basis van prijs en contract en de kwaliteit apparatuur zijn belangrijke factoren. Let op: de openingstijden

Details

Adres
Noordbargerstraat 14
7811KG Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wellness ter behandeling
van medische klachten

http://www.wellness-emmen.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Fysiotherapie Health Emmen stelt zich tot doel de best kwalitatief fysiotherapeutische zorg 'best practice'. te leveren. Met bewezen behandelmethoden en zoveel mogelijk tegemoet komend aan de wensen van de cliƫnt.

Onze fysiotherapeuten werken vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij wij samen met u tot de beste oplossing komen.

Met de moderne en sfeervolle inrichting van de praktijk bieden wij een optimale ambiance voor een prettige en aangename behandeling. 'ik ben in goede deskundige handen' is het gevoel wat u aan de behandeling moet overhouden. Wij zijn de praktijk waar u zich thuis voelt.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 21:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialismen:
Oedeemtherapie, Sportfysiotherapie, behandeling van cts, beweegprogramma's, dry needling, elektro myo-feedback, fysio fitness, fysiotherapie, kinesis, stressreductietherapie, virtual excercise

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / Giro overschrijving